ULVEHYL

Håvard`s blogg . generelt bare tull, men noen gullkorn kan jo finnes….!

Lagavulin

Annonser

Kommentarer

  1. Håvard sier:

    Lagavulin (uttales ordrett på norsk) er en skotsk maltwhisky. I likhet med Laphroaig og Ardbeg blir den produsert på den sørlige delen av den skotske øya Islay. Lagavulin er en kraftig whisky i det øvre prissjiktet, som kjennetegnes av en sterk og distinkt torvsmak. Også røyksmaken kjennes sammen med salt og tang.
    Lagavulin-destilleriet ble offisielt opprettet i 1816, men ulovlig destillering er dokumentert å ha eksistert på stedet så langt tilbake som 1742. Destilleriet ligger i tettstedet ved samme navn.
    Lagavulin blir produsert av White Horse Distillers som er eid av United Distillers & Vintners, som igjen er eid av Diageo plc.
    ref: Wikipedia

  2. Her er det samlet noe av det edleste fra Isle of Islay

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "ULVEHYL" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.